Ebsen Bikes A/S bliver til Hartje Ebsen A/S

EBSEN BIKES A/S bliver til HARTJE EBSEN A/S


Da det nye år 2020 lige er begyndt, har vi i EBSEN BIKES A/S spændende nyheder at dele med dig. Fra 6. Januar 2020 har vi overført alle aktier i vores virksomhed til Hermann Hartje KG, Hoya. Som HARTJE EBSEN A/S bliver vi et datterselskab af HERMANN HARTJE KG. HARTJE EBSEN A/S vil fungerer som et særskilt firma, nu med opbakning fra en større tysk organisation med stor viden indenfor bl.a. El-cykler samt Cykel-dele.


Vi vil fortsætte med at designe og udvikle cykel-modeller indenfor vores Cykel-mærker; EBSEN, EBS og REMINGTON naturligvis som altid tilpasset det danske marked. Vi har ledt efter en mulighed for at udvide vores forretning og fundet den i familievirksomheden HARMANN HARTJE KG, der har eksisteret siden 1895 og er en af ​​de førende producenter/grossister af cykler og dele i Tyskland, Østrig og Benelux. HERMAN HARTJE KG er velkendt for mærkerne; VICTORIA, CONWAY, EXCELSIOR, COUNTOURA og såvel som eksklusive distributører af TERN, i:SY og adskillige tilbehørsmærker. HARTJE EBSEN A/S kombinerer vores langvarige, succesrige tilstedeværelse på det danske marked med ekspertise, økonomiske styrke og fremragende service fra HERMANN HARTJE KG. At blive integreret i HARTJE-familien åbner fuldstændigt op for nye og spændende muligheder og sikrer vores eksistens på det danske cykel marked langt ud i fremtiden.


Vores mål er bl.a at på sigt at udvide vort marked på det skandinaviske marked, hvilket ligger i forretningsplanen.

Der vil ikke være nogle ændringer i kontaktpersoner, CVR nr., mobilnr., adresse. Alt forbliver som tidligere blot vil HARTJE EBSEN A/S blive kraftigt forstærket i form af den synergi der ligger i opkøbet af EBSEN BIKES A/S.


Vi ser frem til dette fantastiske setup og glæder os til at komme ud og frem-

vise vores kæmpe Cykel/Cykeldele program.


Vi ønsker alle et godt nytår.


Lone Enemark Ebsen & Peter Stricker Ebsen