Mavic BOOST YOUR BIKE

Mavic Cross-country MTB-hjul, CROSSMAX SL ULTIMATE

 

Det nye Crossmax SL Ultimate er bygget til olympiske atleter og er det mest dynamiske XC-hjulsæt nogensinde skabt af Mavic. Lettere, stivere, hurtigere - det handler om at gå efter guld.

 

Med en vægt på kun 1380 gram er dette hjul det hjul, som performance-besatte crosscountry-racere drømmer om. Det er udviklet med input fra top pro Ryttere, der søger en konkurrencemæssig fordel ved World Cups og OL, og det har en ultralet fuld carbon 29" fælg (360 g) til hurtig acceleration og klatring uden at gå på kompromis med stivhed og holdbarhed.

SE FLERE MAVIC HJUL


Et specifik carbon layup-teknologi, gør det muligt for Mavic at fremstille disse carbonfælge i hånden med mindre materiale mellem egerne. Egehullerne er forstærket med strategisk placerede carbonlag i en proces, der minimerer vægten uden at gå på kompromis med stivhed og styrke. En lettere fælg betyder hurtigere acceleration, mere effektiv klatring og en mere responsiv fornemmelse på sporet. Det udvendige carbonlag har vores nye UD²-konstruktion for et karakteristisk udseende og øget holdbarhed.


Omfattende test i marken med professionelle atleter fastslog, at en 25 mm indvendig bredde var ideel til en hurtig, præcis kørekvalitet og optimeret dækgreb på hurtige spor. På mere tekniske stier foretrak nogle en bredde på 30 mm for at opnå ekstra kontrol, så Mavic har skabt to muligheder. Det er dit valg, og du kan blande de to, hvis du ønsker det. Du kan vælge Crossmax Ultimate 25 til baghjulet for at øge accelerationen og effektiviteten og Crossmax Ultimate 30 til forhjulet for at give mere selvtillid og kontrol på ujævne singlespor.


Carbonfælgen er monteret med 24 straight-pull dobbelt buttede eger (samme egerlængde overalt), der er to-krydset for maksimal kraftoverførsel og forbedret vertikal eftergivelighed. Det nye, lettere Infinity-navdesign optimerer den laterale stivhed, og egersnøringen maksimerer kraftoverførslen. Vores Instant Drive 360-frihjul med et dobbelt ratchet-system giver hurtig indkobling og høj stivhed, så du hurtigere kan accelerere ud af sving. Bagnavet er kompatibelt med Shimano HG9-, Micro Spline- og SRAM XD-Bodies


Crossmax SL Ultimate 30 i 29” fås  med 6-bolt- eller centerlock, og er kompatibel med en 15x110  og 12x148 Boost aksel. Den leveres med ventiler, ekstra eger og MTB-hjultasker.


Mavic Betingelser