Messe Brøndby 2022

Hartje Ebsen A/S takker for endnu en fantastisk
2022 udstilling i Brøndby

Endnu en Cykel og Reservedele Messe i Brøndby er nu overstået og vi er glade for den gode stemning og de positive samtaler. Selvom vi alle er i den nuværende leveringssituation var det muligt at fremvise en del af vores 2023 Cykel / El Cykel program samt fremvise vort "kæmpe" udvalg af reservedele.

Chike Cykler

Som nyhed, var vi heldige i år at kunne fremvise flere modeller og tilbyde test rides af vore flotte Tern og Chike el-cykler, som snart kommer på vores hjemmeside.

QiO Cykler

Og selvfølelig var vi meget stolte af at udstille for første gang i Danmark og eksklusiv hos Hartje Ebsen A/S, den nye "up and coming" mærke QiO, vinder af Design & Innovation Award i 2022

Ud over de spændende nyheder var vores top mærker også til stede som sædvanligt: Victoria, Conway, Ebsen, Remington, Excelsior, Brennabor, samt Bollé, Silca, Mavic og Contec mm. Se flere billeder nedenunder.

 

Find forhandlere og flere nyttige informationer her https://hartjeebsen.dk/nyttige-links

Find flere forhandlere her https://hartjeebsen.dk/nyttige-links

Hartje Ebsen takker vores kollegaer hos Hermann Hartje KG i Hoya mange gange, vores samarbejde med Idrættens Hus i Brøndby, samt alle vores kunder som har besøgt os eller vil besøge os i fremtiden.


På gensyn,

Team Hartje Ebsen A/S