Hartje Ebsen overtager agenturet af Mavic i Danmark

Presse Meddelse

Hermann Hartje KG

Deichstrasse 120-122

27318 Hoya/Niedersachsen

FRA 1 MARTS 2021: MAVIC DISTRIBUERES EKSKLUSIVT AF HERMANN HARTJE KG I BENELUX OG DANMARK

Hoya, 24.02.2021 – Det er udgangspunktet for et sensationelt partnerskab: MAVIC og HERMANN HARTJE KG vil gå fælles veje i fremtiden. I Holland, Belgien, Luxembourg og Danmark vil HERMANN HARTJE KG sælge de eftertragtede produkter fra det franske cykelselskab fra 1 Marts 2021. Begge partnere har en lang historie bag sig: MAVIC har eksisteret siden 1889, HARTJE siden 1895. Frem for alt er de dog forenet af deres konstante fokus på fremtiden drevet ikke kun for at være en del af markedet for dele og tilbehør, men også for at spille en væsentlig rolle langt ind i fremtiden.


MAVIC er et af de mest anderkendte og respekterede navne i cykelbranchen. MAVIC`s produkter er i høj kvalitet og eksklusive hjulsæt og fælge hører til verdens bedste – hvilket bl.a. er bevist igennem adskellige professionelle sportfolk verden over. MAVIC er også kendt for sin innovation og kvalitet også igennem segmenterne tøj-, hjelme og sko. Den tyske distributør HERMANN HARTJE KG kan overbevise med et langvarigt og særligt tæt forhold til cykelforhandlere, der strækker sig langt ud i Europa. Hermann HARTJE KG har igennem de senere år udvidet sin position i Europa. Derfor begynder virksomhederne nu at arbejde sammen i Benelux og Danmark.


”Vores konstante udvikling samt arbejdet med et stort salgsteam og mange handelspartnere betaler sig, så selv sådanne eksklusive topmærker sætter deres lid til os.", siger Dirk Zwick, administrerende direktør for Hermann Hartje KG. Steffen Fischer, kategorichef for eksklusive mærker, er også begejstret: "Det nye partnerskab med MAVIC er en vigtig milepæl for os. Vores passion for cykelbranchen afspejles af dette traditionelle premium-brand, der finder en fremragende position inden for spektret af vores eksklusive mærker”
"Holland, Belgien, Luxembourg og Danmark er allerede etablerede og succesrige markeder for os, men vi kunne ikke ønske os en bedre partner til yderligere at fremme vores brand i fremtiden," sagde MAVIC administrerende direktører Yoann og Jean-Michel Bourrelier. "Enhver forhandler, der forhandler MAVIC, kan forvente et højt niveau af support og kundeservice. Fra vores synspunkt gør HERMANN HARTJE KG dette på en eksemplarisk måde."


MAVIC kan nu tilføjes til HERMANN HARTJE KG`s portefølje af ”eksklusive mærker”. Disse omfatter mærker som CAMELBAK, G-FORM, SILCA, SONAX, FULCRUM og FIZIK.

Presse kontakt:


Theresa Helmig

Marketing & Presse Exklusivmarken

theresa.helmig@hartje.de

Tel.: +49 4251 811-497

Mobil: +49 151 53 808 551

Presse kontakt:

Michel Lethenet

Mavic PR Officer

michel.lethenet@mavic.com

Eine Vertriebsmarke der Hermann Hartje KG: Deichstraße 120-122, 27318 Hoya · Telefon 0 42 51 - 811 90 · info@hartje.de · www.hartje.de