HARTJE EBSEN A/S vil fra den 01.01.2022 distribuere SRAM, RockShox, Truvativ, Quarq og TIME i Danmark.

HARTJE EBSEN A/S vil fra den 01.01.2022 distribuere SRAM, RockShox, Truvativ, Quarq og TIME i Danmark.
 

 

HARTJE EBSEN A/S, datterselskab af HERMANN HARTJE KG, bliver fra den 1 Januar 2022 den anden distributør i Danmark for SRAM med de tilhørende mærker RockShox, Truvativ og Quarq.

 

SRAM mærket TIME vil blive distribueret eksklusivt af Hartje Ebsen A/S i Danmark

 

HERMANN HARTJE KG har i mange år været tæt forbundet med SRAM i Tyskland, Østrig og Benelux. En del af SRAM's strategi er at sikre bred tilgængelighed og tilstedeværelse gennem flere distributionspartnere på et marked. Den nye aftale for Danmark viser, at HERMANN HARTJE KG har opnået den tilsvarende relevans ud over de traditionelle markeder i Tyskland, Østrig og Benelux. 

 

HERMANN HARTJE KG's COO Dirk Zwick udtaler: "Den nye aftale er et vigtigt skridt for os i vores mangeårige samarbejde med SRAM”. Tilliden til os er en bekræftelse af vores strategi om at fokusere på sund vækst inden for reservedele og tilbehør og at skabe større relevans i Europa med vores stærke logistik. 


SRAM's mærker passer meget godt til vores portefølje.

 

Ian Young, SRAM's direktør for eftermarked Sales EMEA/APAC, tilføjede: "Hartje har været en betroet del af SRAMs salgsfamilie i mange år og deler vores kerneværdier med alle sine medarbejdere. Denne tillid gør det muligt for os at tage dette spændende skridt ind på det danske marked med Hartje. Vi ser frem til, hvordan dette partnerskab vil støtte nye forhandlere og kunder i de kommende år og åbne op for nye muligheder for SRAM og vores produkter."

 

Peter Ebsen, CEO for HARTJE EBSEN A/S, tilføjer: "Vi ser frem til den nye opgave med at repræsentere SRAM-varemærket i Danmark. Vi er klar og meget motiveret.