Om Hartje Ebsen A/S      

1993

Ebsen Bikes A/S begyndte at designe og sælge cykler i 1993 i Peter Ebsen's barndomsværelse i Vojens. 
I starten leverede Peter Ebsen cykler til ca. 15 cykelforetninger fordelt rundt i Danmark og i dag er dette antal mere end tidoblet.

25 år senere - designer Ebsen Bikes A/S stadigvæk cykler til glade cyklister i Danmark, Sverige, Tyskland, England, Færøene og på Grøndand

Ca. 8 medarbejdere sørger for, at glade cyklister få et spændende udvalg af cykler, som dækker alles behov. Designmæssigt optimerer vi hele tiden cyklerne, så både cyklisternes behov og design går op i en højere end.

2018

Vores Cykler bliver produceret i Europa og en del i Tyskland og vi er derfor stolte over at kunne tilbyde Cyklisterne følgende:

     Slagfast Pulverlakering     

     Danish Design     

     Made in Germany     

     Value For Money     

2020

EBSEN BIKES A/S bliver til HARTJE EBSEN A/S
 
 
Da det nye år 2020 lige er begyndt, har vi i EBSEN BIKES A/S spændende nyheder at dele med dig. Fra 6. Januar 2020 har vi overført alle aktier i vores virksomhed til Hermann Hartje KG, Hoya. 

Som HARTJE EBSEN A/S bliver vi et datterselskab af HERMANN HARTJE KG. HARTJE EBSEN A/S vil fungere som et særskilt firma, nu med opbakning fra en større tysk organisation med stor viden indenfor bl.a. El-cykler samt Cykel-dele.