Hartje Ebsen A/S

Industriparken 8

6500 Vojens, Danmark

 

CVR nr: DK 14043500

 

Kontakt:

Tlf. +45 74541819

Email: kundeservice@hartje.de

 

Datterselskab af:

Hermann Hartje KG

Deichstrasse 120-122

27318 Hoya, Deutschland

 

Ansvar for links
Vores tilbud indeholder links til eksterne tredjepartswebsteder. Vi har ingen indflydelse på indholdet af disse websteder, og vi kan derfor ikke garantere for indholdet. Udbydere eller administratorer af linkede websteder er altid ansvarlige for deres eget indhold.

De linkede websteder var blevet kontrolleret for mulige lovovertrædelser på tidspunktet for oprettelsen af linket. Der blev ikke konstateret ulovligt indhold på det tidspunkt, hvor linket blev oprettet. Der kan ikke indføres en permanent overvågning af indholdet af linkede websteder uden rimelige indikationer på, at der er sket en overtrædelse af loven. Ulovlige links vil blive fjernet straks, når vi får kendskab til dem.

 

Copyright
Indhold og kompilationer, som udbyderne har offentliggjort på disse websteder, er omfattet af den tyske lovgivning om ophavsret. Reproduktion, redigering, distribution samt enhver form for brug uden for rammerne af ophavsretsloven kræver skriftlig tilladelse fra forfatteren eller ophavsmanden. Downloads og kopier af disse websteder er kun tilladt til privat brug.
Kommerciel brug af vores indhold uden tilladelse fra ophavsmanden er forbudt.

 

Tredjeparts ophavsretslove respekteres, så længe indholdet på disse websteder ikke stammer fra udbyderen. Bidrag fra tredjeparter på dette websted er angivet som sådan. Hvis du imidlertid bemærker overtrædelser af ophavsretsloven, bedes du informere os herom. Sådant indhold vil straks blive fjernet.

 

 

Der tages forbehold for prisfejl, prisændringer, og udsolgte varer