SRAM X01 EAGLE AXS

En helt ny derailleur, der er specielt designet og optimeret til at være motordrevet i stedet for kabelbetjent. AXS-drevne komponenter giver mulighed for tilpasning og skalering til din egen smag via AXS Appen. 

SHARE

Model ID

RD-X0-1E-A1

Bemærk at du skal kontakte din nærmeste cykel butik hvis du ønsker at bestille udstyr

SPECIFIKATIONER

X01 Eagle AXS Rød

Aluminiumsbur, burlås til nemt skift, overbelastningskobling til beskyttelse af bagskifteren, IP69K-beskyttelsesklasse (støv- og vandtæt), batteri medfølger ikke.

Varenummer: 0.347.043/2

X01 Eagle AXS Grå

Aluminiumsbur, burlås til nemt skift, overbelastningskobling til beskyttelse af bagskifteren, IP69K-beskyttelsesklasse (støv- og vandtæt), batteri medfølger ikke.

Varenummer: 0.347.044/0

En helt ny derailleur, der er specielt designet og optimeret til at være motordrevet i stedet for kabelbetjent. AXS-drevne komponenter giver mulighed for tilpasning og skalering til din egen smag via AXS Appen. Den har et kortere bur for 10 mm mere frihøjde, med mere kædeomvikling på kassetten, så den sidder lidt længere fremme og længere inde fra den mekaniske Eagle.

 

Eagle AXS derailleur er smart nok til at beskytte sig selv takket være sin utroligt modstandsdygtige Overload Clutch. I tilfælde af stød kobles motorens gearkasse fra, hvilket giver derailleur frihed til at bevæge sig, og vender straks tilbage til sin position for en problemfri oplevelse for rytteren. Systemet er testet i henhold til IP69K-standarden for vand- og støvtæthed til krydsning af bække, mudderstænk og de deraf følgende trykvaske efter turen.

 

* Enduro-fokus og trail klar
* Formet aluminiumsbur
* Rustfri hardware
* Sort/Polar farvevarianter
* Eagle-teknologi
* Overload Clutch beskyttelse
* AXS aktiveret komponentsoftware, der gør det muligt at både programmere og personliggøre nye SRAM- og RockShox-komponenter
* Systemet er fuldstændig vand- og støvtæt til IPX7

 

Burgsvejleddning til Eagle AXS Systemer - LINK

AXS Appen på Google Play eller AppStore